Bloggen in het Engels

De afgelopen weken ben ik begonnen met het schrijven van mijn artikelen in het Engels. Ik deed dat op Rebelic.com, omdat ik zowel in het Engels als in het Nederlands verder wilde gaan. In het Nederlands kent men mij van uitgebreidere artikelen die dieper ingaan op onderwerken rondom Social Media en Open Data. In het Engels begon ik met kortere stukjes over Entrepreneurship, Social Media, (PHP) Development, Engineering en dingen die mij inspireren.

Ik merk dat ik ook op mijn Engelse blog langere stukjes ga en wil gaan schrijven. Kort commentaar op een interessant artikel is vaak niet genoeg voor wat ik zeggen wil. Ik merk ook dat ik het makkelijker vind om dat enkel in het Engels te doen en na het schrijven van een Engels stuk me niet meer kan zetten dit nogmaals in het Nederlands te schrijven.

Ook ben ik tot de conclusie gekomen door op Rebelic.com te bloggen en op dit blog niets meer in het Nederlands te schrijven ik mijn bestaande lezers teleurstel en in de steek laat. Ik blog nu op Rebelic.com omdat ik weet dat niet al mijn lezers het kunnen waarderen dat ik switch naar het Engels, maar door hier helemaal niet meer te bloggen vind ik dat ik iedereen teleurstel.

Ik heb daarom besloten om mijn artikelen van Rebelic.com te migreren naar dit blog en op Rebelic.nl verder te gaan in het Engels over bredere onderwerpen dan enkel Open Data en Social Media. Ik hoop dat jij als lezer mijn artikelen ook in de toekomst in het Engels blijft waarderen.


We built GroundControl to execute the ideas in this article. It puts our way of working, portfolio management, and innovation accounting in one place where innovation managers and corporate startups work seamlessly together. See How GroundControl Works.