Gezocht: frontend developer met design skills

Sinds ik als CTO bij Mobypicture begonnen ben heb ik mijn blog een beetje laten sloffen. Stom, want bij Mobypicture zijn we juist bezig met open API’s, OAuth Echo ontwikkelingen en andere koppelingen met het Open Web. Ik ga hier zeker verandering in brengen, maar tot die tijd heb ik een ander soort blogpost die ik met jullie zou willen delen; we zijn namelijk op zoek naar een goede frontend developer met design skills.

Bij Mobypicture zijn we altijd aan het doorontwikkelen en zijn op zoek naar een frontend developer met meer dan uitstekende design skills die dit tempo kan bijhouden. Dat betekent niet alleen frontend development, maar ook het kunnen doorontwikkelen en implementeren van het design aan de hand van styleguides en wireframes. Kun jij snel schakelen tussen projecten, bent niet bang voor zo nu en dan een strakke deadline en ben je in staat om onze frontend naar een hoger niveau te tillen? Kom dan aan boord bij Mobypicture!

via http://developers.mobypicture.com/job-offerings/frontend-developer-with-designer-skills/

Ben jij iemand of ken jij iemand die in deze functie geinteresseerd is, schroom dan niet contact met me op te nemen! I’ll buy you a round.


We built GroundControl to execute the ideas in this article. It puts our way of working, portfolio management, and innovation accounting in one place where innovation managers and corporate startups work seamlessly together. See How GroundControl Works.