[Presentatie] De toekomst van Social Media

Afgelopen maandag was ik een van de sprekers bij het OndernemersCafe020 voor een workshop Ondernemerschap, Marketing en Communities. Voorafgaand aan de workshop gaf ik een korte presentatie over de toekomst van Social Media en dan specifiek over de Open Stack. Gezien de beperkte tijd die ik had is het een korte presentatie met enkel de hoofdlijnen, maar dankzij 2 video’s van de Dataportability Workgroup wel een mooie schets waar we op dit moment op af stevenen.

De video van de gehele presentatie is te vinden op de website van Ondernemers-tv (van Edo van Santen), de presentatie zelf staat op Prezi.com.


We built GroundControl to execute the ideas in this article. It puts our way of working, portfolio management, and innovation accounting in one place where innovation managers and corporate startups work seamlessly together. See How GroundControl Works.