VRMevent 2008: De terugblik

Afgelopen donderdag vond de eerste editie van het VRMevent plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het evenement was een groot succes. De zaal zat vol, met een opkomst van 95 procent moesten er zelfs stoelen bij. De combinatie van presentaties en praktijkcases bleek succesvol. Vanaf het begin was er een hoop interactie tussen publiek en sprekers. De introductie van VRM (Vendor Relationship Management) in Nederland is gelukt, over een vervolg wordt zelfs al gesproken.

Lees het hele artikel op Marketingfacts.


We built GroundControl to execute the ideas in this article. It puts our way of working, portfolio management, and innovation accounting in one place where innovation managers and corporate startups work seamlessly together. See How GroundControl Works.