Microsoft mee in Data Portability

images.jpgNadat Google, Plaxo, LinkedIn en zelfs Facebook en MySpace al aangaven mee te gaan denken over hoe de Identity 2.0gedachte ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden, het liefst met huidge bestaande open standaarden, heeft nu ook Microsoft aangekondigd zich aan te sluiten bij de Data Portability Workgroup. Met meer dan 2 miljoen Windows live accounts is dit een enorme boost voor het concept. Helaas is het nog enkel een concept en wordt er voorlopig alleen maar gepraat, maar nu meer en meer bedrijven zich aan het aansluiten zijn bij de Data Portablility Workgroup lijkt het er op dat ze bang zijn de boot te gaan missen.

Hebben we dan binnenkort echt de kans om centraal onze online identiteit te bewaren, aan te passen en te delen?


We built GroundControl to execute the ideas in this article. It puts our way of working, portfolio management, and innovation accounting in one place where innovation managers and corporate startups work seamlessly together. See How GroundControl Works.