Nieuw logo voor Data Portability Workgroup

Enige tijd geleden ontving de Dataportability Workgroup een brief van Red Hat waarin werd geclaimed dat het logo identiek was aan dat van Fedora, en om heel eerlijk te zijn, daar zat op zich wel wat in. In plaats van deze claim aan te vechten besloot de Dataportability Workgroup een nieuw logo te laten ontwerpen door.. ons! De inzendingen werden verzameld, een voorselectie werd gemaakt door de mensen van Dataportability en de afgelopen dagen is er een verkiezing geweest. Er werden 400 logo’s ingestuurd en uiteindelijk hebben meer dan 4500 mensen hun stem uitgebracht.

En dit is de winnaar is:

Een stukje strakker, met in principe dezelfde insteek als de vorige. Simpel genoeg om overal en nergens en in elke kleur uit te voegen. Tegelijkertijd met het nieuwe logo hebben ze ook de nieuwe website online gegooid en stond ervan te kijken hoe hip en happening die geworden is. Neem zelf een kijkje zou ik zeggen!

Wat vinden jullie van het nieuwe logo?


We built GroundControl to execute the ideas in this article. It puts our way of working, portfolio management, and innovation accounting in one place where innovation managers and corporate startups work seamlessly together. See How GroundControl Works.